Apa Itu Aura?

Aura adalah Lapisan Energi di sekitar tubuh manusia. Lapisan energi tersebut terlihat seperti cahaya atau warna tertentu. Warna cahaya yang terlihat tersebut itu pula memiliki makna dan maksud yang tertentu.

Contohnya, warna merah menggambarkan amarah, emosi atau semangat yang kuat. Kemudian ada pula warna hijau yang menggambarkan kedamaian, kesihatan dan ketenteraman.

 

Berikut adalah warna warna aura dan juga maknanya, yang boleh anda gunakan sebagai bahan rujukan;

Warna Aura Merah

Warna aura merah adalah warna yang sangat bersemangat di dalam aura seseorang. Warna aura merah menunjukkan bahwa orang itu memiliki sifat aktif, dinamik dan menyukai persaingan. Biasanya orang yang memiliki warna aura dominan merah, Ia senang menjadi nombor satu dalam segala hal dan menikmati peranannya sebagai inovator.

Ia juga terlahir sebagai seorang pemimpin dan tidak suka menjadi pengikut orang lain. Warna merah terang menyatakan seseorang yang menyukai kehidupan. Sedangkan warna merah tua menyatakan kemarahan dan dendam. 

Warna Aura Jingga

Warna Aura jingga adalah warna yang sangat hangat dan berenergi. Biasanya orang yang beraura dominan jingga cerah adalah orang yang sangat positif dan percaya diri. Ia menjalani hidup dengan rasa aman damai. Ia selalu mengatur untuk mengatasi persoalan dan belajar dari persoalan itu.

Warna jingga yang kuat menunjukkan seseorang yang galak dan egois. Sedangkan untuk warna aura jingga kusam dan kotor dimiliki seseorang yang pemarah dan mudah tersinggung. 

Warna Aura Hijau

Warna aura hijau cerah menunjukkan orang yang penuh dengan cinta dan kasih. Secara naluri ia selalu ingin menciptakan keharmonian dan menyenangkan orang lain. Ia sangat menikmati apa pun yang berhubungan dengan alam. Biasanya orang yang memiliki warna aura hijau memiliki kemampuan alami untuk menyembuhkan.

Warna hijau kuat menunjukkan orang keras kepala dan sukar untuk berubah. Warna hijau gelap dan kotor menunjukkan sifat cemburu. 

Warna Aura Kuning

Jika seseorang memiliki dominan warna aura kuning terang, itu bermakna dia senang menggunakan otaknya untuk menghasilkan idea-idea dan konsep baru. Dia boleh menjadi teman yang menghiburkan dan juga senang berkumpul. Oleh kerana itu, da perlu bergaul/bersosial dengan orang lain.

Ia juga bukan orang yang bahagia apabila ditinggalkan dalam waktu yang lama. Dia perlu melontarkan idea idenya kepada orang lain. Warna kuning terang menunjukkan seseorang yang sangat senang menyampaikan pendapat dan meyakini bahawa ia selalu benar. Warna kuning gelap menunjukkan seseorang yang tidak selalu berkata jujur.

Warna Aura Merah Jambu

Jika merah muda adalah warna yang dominan pada aura seseorang. Itu bermakna secara naluri dia adalah orang yang baik hati, suka menolong, dan penuh kasih sayang. Ia juga sangat mencintai kanak-kanak dan binatang. Orang ini secara umumnya adalah pembawa kedamaian dan tidak suka bertengkar.

Warna merah jambu atau merah muda yang terang menunjukkan seseorang yang terbawa oleh emosinya dan membuatnya menjadi sentimental.

Warna Aura Biru

Warna biru dimiliki oleh seseorang yang idealis dan memiliki keyakinan kuat tentang apa yang benar dan salah. Ia melakukan yang terbaik dalam hidupnya dengan aturan ini. Meskipun orang lain mungkin melakukan hal yang lebih baik dalam hidupnya. Da tidak peduli kerana  dia menjalani hidupnya berdasarkan aturannya sendiri.

Da juga seorang yang suka mencari pengetahuan spiritual. Da juga boleh melakukan beberapa bentuk penyembuhan. Apabila auranya berwarna biru terang, itu bererti dia telah menemukan jalan hidup yang benar dan mencapai tujuan hidupnya. Warna biru gelap menunjukkan seseorang yang takut akan perubahan. 

Warna Aura Ungu

Anda akan melihat aura dalam bayangan ungu, mulai dari ungu muda pucat, ungu terang, hingga biru nila. Semua itu adalah variasi warna ungu. Warna warna tersebut menunjukkan seseorang yang memiliki tujuan spiritual yang kuat dan seringkali memiliki kemampuan psikik.

Dia adalah seorang yang berperikemanusiaan dan sangat peduli pada nasib orang, baik orang asing mahu pun rakan-rakan. Warna ungu cerah menunjukkan kemampuan psikik yang kuat. Sedangkan ungu yang lebih pucat menunjukkan seseorang yang intuitif. 

Warna Aura Putih

Mungkin anda akan jarang bertemu orang yang memiliki warna aura putih. Orang yang memiliki warna aura putih secara spiritual berkembang dan memiliki hubungan dekat dengan Allah.

Ia adalah seorang yang berperikemanusiaan dan kadang kadang terlalu baik karena ia lebih peduli pada kesejahteraan orang lain daripada dirinya sendiri. 

Warna aura putih pucat menggambarkan seseorang yang tinggal di dalam dunianya sendiri dan terpisah dari persekitarannya. 

Warna Aura Emas

Jarang sekali ditemukan seseorang yang memiliki warna aura emas. Seseorang yang memiliki warna aura emas, memiliki potensi besar dan kemampuan mengubah sekitarnya. Ia juga memiliki pancaindera yang kuat terhadap hal hal spiritual dan kemampuan melihat masa depan.

Warna Aura Perak 

Orang yang memiliki warna aura perak juga sangat jarang ditemui. Jika anda menemuinya, mungkin saja warna perak itu mungkin merupakan salah satu dari warna warna utama pada aura seseorang. Dan terkadang anda akan melihat alur atau bintang perak. Semua ini mewakili adanya potensi, seperti halnya bulan jatuh ke riba yang dianggap sebagai permohonan yang dikabulkan.

Warna Aura Hitam

Jangan takut jika anda bertemu orang yang memiliki aura berwarna hitam. Hal itu bukan pertanda negatif. Aura hitam biasanya menunjukkan bahwa pemiliknya ingin bersembunyi dari dunia di sekelilingnya. Oleh karena itu anda harus sangat berhati hati untuk meminta izin sebelum menguji auranya.

Warna hitam pekat bererti sangat berkekurangan, dan pemiliknya mengambil begitu banyak energi dari orang lain. 

 

MINYAK AURA KASTURI BIDARA

Memperkenalkan minyak aura kasturi bidara dirumus khas dengan ekstrak daun bidara dan limau purut yang telah lama dikenali sebagai bahan ikhtiar merawat gangguan makhluk halus/jin menurut kaedah rawatan Islam berlandaskan Al-Quran dan Hadis

Bahan-Bahan:

– Pati Minyak Kasturi Bidara

– Pati Limau Purut

 

Khasiat:

– Menaikkan semangat dan tenaga (aura)

– Mudah meresap ke dalam darah dan melancarkan peredaran darah.

– Getaran baunya amat tidak disukai oleh makhluk halus

– Menghindar/mengelak dari gangguan makhluk halus dan sihir dengan izin allah s.w.t.

 

 

Cara Penggunaan:

Sapukan Aura Kasturi Bidara di tapak tangan dan nadi. Kemudian sapu di ubun-ubun, bawah cuping telinga dan seluruh sendi-sendi di anggota badan.

Jika anda mempunyai aura positif yang elok, maka daya tarik anda juga semakin kuat dan kehidupan anda pun akan semakin baik.

Hanya RM49.00 (tidak termasuk kos penghantaran).

PERCUMA Buku Ruqyah Asas Pengubatan Islam dengan setiap pembelian Aura Kasturi Bidara.

(Sementara Stok Masih Ada)

Untuk mendapatkan Aura Kasturi Bidara, sila KLIK Di Sini. WhatsApp 011-12762166

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *