Tanda-Tanda Terkena Sihir Pemisah

Tanda-Tanda Terkena Sihir Pemisah

– Membalikkan keadaan secara tiba-tiba iaitu dari sayang dan cinta kepada benci.

– Timbul rasa benci yang bersangatan tanpa sebab yang jelas sama ada dari pihak suami atau isteri, ataupun kedua-duanya sekali.

– Banyak berlaku selisih faham yang membawa kepada pertengkaran di mana kadang-kadang tak tahu apa sebabnya atau disebabkan perkara yang remeh temeh. Dan kadang-kadang anak-anak menjadi penyebab berlakunya ketegangan rumahtangga.

– Timbulnya rasa was-was syaitan di dalam hati isteri terhadap suaminya. Contohnya timbul rasa takut dalam hati isteri kalau-kalau suaminya ingin menyakiti dan mencederakannya.

– Membalikkan atau menampakkan wajah suami atau isteri kepada sebaliknya. Contohnya suami melihat wajah isterinya sangat buruk padahal sebelum ini wajah isterinya dipandang cantik. Begitu juga siisteri melihat wajah suaminya seakan-akan bengis dan menakutkan.

–  Kebencian kedua belah pihak yang disihir ke atas tempat yang didiami. Contohnya apabila sisuami berada di rumah isteri akan merasa tertekan dan kepanasan. Tetapi apabila suami tiada bersama di rumah, hati isteri tadi menjadi tenang.

Untuk mendapatkan produk Kasturi Bidara, sila KLIK Di Sini atau WhatsApp 011-12762166.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *